SPECIÁLNÍ MENU

DOPORUČENÍ ŠÉFKUCHAŘE

3.- 4. 2. 2024

 

 

  
  
  

PŘEDKRM

Carpaccio z červené řepy, rukola, pistácie, balkánský sýr
115,- Kč

POLÉVKA

Tradiční kulajda s lesními hřiby a vejcem
75,- Kč
Dle denní nabídky
60,- Kč

  
  

HLAVNÍ JÍDLA

Steak z lososa s grilovanou zeleninou
Francouzské greanille
295,-

Pomalu pečený vepřový bok na listovém špenátu
Šťouchané brambory
245,-

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, opečené brambory
285,- Kč

Hovězí svíčková na smetaně, karlovarský knedlík
275,- Kč

Pomalu pečená hovězí žebra sou-vide, čerstvý křen, pečivo
245,- Kč

Smažený hermelín, hranolky, brusinková majonéza
225,- Kč

Tagliatelle s hříbkovou omáčkou, sypané parmazánem
225,- Kč

  
  

DEZERTY

Čokoládové brownies se zmrzlinou a šlehačkou
125,-

Nakládaný hermelín se salátkem, pečivo
85,- Kč

  
  
  
  

Doporučujeme předchozí rezervaci míst v Klášterní restauraci 

 

provozni@zeliv.eu 

+420 728 997 539 , +420 725 446 188